Transport internațional

Din 2003, Elitur Trans este sinonim cu calitatea serviciilor de transport intern și internațional, cu siguranța unui drum dus la bun sfârșit, cu satisfacția lucrului bine făcut. De la un business local ne-am dezvoltat constant, ajungând astăzi să operăm peste 50 de puncte de lucru în România și în Europa – Spania, Franța, Italia, Portugalia.

Efectuăm zilnic curse internaționale regulate către Spania , Portugalia, Italia, Franța în condiții de siguranță, confort și rapiditate , realizate cu ​​​autocare dotate cu aer condiționat, TV satelit, WI-Fi, prize de încărcare, igienizate înainte și după fiecare cursă, astfel încât călătoria să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Principalele tale beneficii:

Curse directe până la destinație pe majoritatea rutelor operate

55 de agenții proprii
în România, Spania

Poți cumpără Online biletul, în condiții de siguranță și la preturi avantajoase

Poti lua la cala 50 kg
de bagaj GRATIS

Transportăm în cel mai scurt timp trimiteri poștale și la tarife competitive

Informații utile

Călătorul este acceptat la transport numai dacă este în posesia unui bilet de călătorie corespunzător, pentru care a achitat costul acestuia.
Călătorul are obligația să se prezinte la locul plecării cu cel puțin 30 de minute înaintea orei prevăzute în mersul orar. Intarzierea calatorului nu va influenta orarul deja stabilit. In cazul neprezentarii calatorului la imbarcare, locul sau va trece in gestiunea personala a transportatorului.
În prețul biletului este inclus bagaj de mână max. 10kg și bagaj de cala max. 50kg, sub forma genti sau trolere. Bagajele suplimentare sau cele voluminoase se acceptă la transport numai în limita spațiului disponibil și plății unei taxe suplimentare, în funcție de țară de destinație, care se înscrie în biletul de călătorie. Pentru bagajele care se transportă în cala autocarului, conducătorul auto va emite un tichet care atestă preluarea acestuia la transport.
Sunt interzise în transport: animale, obiecte care pot produce vătămarea pasagerilor, materiale inflamabile, explozivi, materii radioactive, otrăvitoare, rău mirositoare, arme de foc sau obiecte ascuțite, stupefiante, droguri și altele care sunt interzise de autoritățile vamale ale fiecărei țări de destinație sau tranzitate. În cazul în care bagajele unuia sau mai multor călători conțin lucruri pentru a căror vămuire este necesară reținerea autocarului mai mult de o oră, bagajele vor fi coborâte din autocar împreună cu deținătorii acestora, restul călătorilor continuându-și traseul conform graficului de călătorie.
Pentru bagajele care conțin lucruri personale sau obiecte a căror valoare depășește 200 euro, călătorul este obligat ca la îmbarcare să le declare, sub forma unei declarații scrise care se predă conducătorului auto.

Întrebări frecvente

Cursele Elitur Trans pot fi rezervate Online pe pagina elitur-trans.ro sau în una din agențiile Elitur Trans cu mult timp înainte de data călătoriei. Dacă nu avem destinația pe care o cauți, te vom ajuta cu o rută alternativă sau cu o altă dată de plecare apropiată de data dorită de către dvs.
Depinde de destinație și de data plecării. Pe site-ul elitur-trans.ro și în agenții avem afișate tarifele actualizate.

Actele de care aveți nevoie sunt:

  • Carte de identitate/pașaport valabil
  • Minor însoțit de un părinte ➜ o declarație a celuilalt părinte (o împuternicire);
  • Minor însoțit de o altă persoană ➜ procură de la ambii părinți și cazierul însoțitorului;
  • Pentru mai multe detalii despre ieșirea cetățenilor români minori din țară accesați pagina de aici;
  • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric și viză.

O igienă corporală corespunzătoare;

Pe timpul cursei să nu te deplasezi în picioare în interiorul autocarului atâta timp cât acesta se află în mișcare.

Un comportament civilizat și politicos față de conducătorii autocarului și față de ceilalți pasageri.

Să folosești aparatele electronice personale precum telefon, laptop, tabletă în limita bunul simț, astfel încât să nu deranjeze ceilalți pasageri.

Da, poți! Cu Elitur Trans poți închiria un autocar cu șofer.

Dă clic https://elitur-trans.ro/inchirieri-autocare/ pentru o ofertă personalizată.

Ne poți adresa aproape orice solicitare specială posibilă, însă pentru o ofertă corectă de preț avem nevoie de cât mai multe detalii : locul de plecare, destinația sau ruta cât mai explicită, perioada deplasării, etc..

Ți se transmite pe adresa de mail prețul, astfel încât să poți face rezervarea rapid și simplu. Este posibilă anularea gratuită cu până la 15 zile înainte de plecare.

Dacă nu ai utilizat biletul, poți solicita o rambursare pentru prețul biletului, minus comisionul aplicabil conform Condițiilor Generale de Transport ale Elitur Trans.

Poți folosi formularul nostru de contact pentru a face acest lucru sau poți merge în una din agențiile Elitur Trans, fiind necesare documentele : carte de identitate titular, biletul de călătorie neutilizat, solicitare de rambursare.