Beneficiile călătoriilor cu autocarul: de ce să alegi Elitur Trans?

Călătoriile cu autocarul au nenumărate avantaje: sunt sigure, din ce în ce mai confortabile, nu sunt la fel de costisitoare ca și cele cu trenul sau avionul, sunt foarte comode în comparație cu cele realizate cu mașina personală, varietatea de oferte este foarte mare, etc.

ELITUR TRANS este o companie profesionistă care furnizează servicii de transport cu autocarul în România și în Europa încă din anul 2003. Experiența de peste 20 de ani în oferirea de astfel de servicii au permis dezvoltarea companiei foarte mult. În prezent firma deține peste 50 de puncte de lucru în țară și în principalele țări europene precum Franța, Spania, Italia și Portugalia.

ELITUR TRANS operează cu autocare foarte moderne

Mare parte din succesul companiei noastre se datorează condițiilor foarte bune de călătorie oferite de companie. Autocarele sunt foarte moderne, dotate cu aer condiționat, prize de încărcare, WI-FI, TV-satelit, șoferi cu experiență vastă, etc.

Este important de reținut faptul că tot această companie pune la dispoziția firmelor interesate și servicii de închiriere microbuze și autocare. Deținem o flotă auto foarte variată care ne permite să facem și acest lucru.

ELITUR TRANS organizează curse zilnice către destinații europene foarte importante

Compania noastră organizează zilnic curse către cele mai importante orașe din Europa, precum și curse în România. Așadar, alegeți cu mare ușurință, cu ajutorul nostru orașul unde trebuie să ajungeți. Nu va fi nevoie să așteptați mult timp. Zilnic autocarele noastre transporta persoane și colete către o mulțime de orașe importante din Italia, Spania, Portugalia sau Franța.

Lista acestora poate fi consultata pe site-ul companiei noastre www.elitur-trans.ro.

ELITUR TRANS oferă o mulțime de oferte speciale și are prețuri foarte bune pentru serviciile de transport cu autocarul

Pentru că suntem interesați să oferim servicii prompte, de cea mai bună calitate, aveți posibilitatea de a rezerva și achita orice tip de bilet de călătorie online. Durează doar câteva minute până când vă vom face rezervarea și până când plata va fi înregistrată și realizată. Toate detaliile despre curse, prețuri și rezervări le puteți citi pe site-ul firmei.

ELITUR TRANS are incluse în portofoliu și servicii de transport colete

Pentru că suntem zilnic prezenți în multe orașe mari ale lumii, suntem capabili să transportăm și colete de diferite mărimi. Informațiile despre modul în care puteți trimite colete în străinătate cu autocarul le găsiți cu ușurință postate to pe site-ul firmei, precum și lista de prețuri aferentă.

ELITUR TRANS oferă servicii de închiriere autocare și microbuze

Orice companie interesată poate apela la flota auto de care dispunem noi. Putem închiria microbuze și autocare de capacități diferite, în funcție de nevoile tale. Indiferent de evenimentul pe care dorești să îl organizezi (petrecere aniversară, nuntă, întâlnire cu foștii colegi de facultate sau liceu, excursii organizate în țară sau în străinătate, etc.) noi îți furnizăm autocarul de care tu ai nevoie împreună cu șoferul care îl va conduce.

Toate detaliile despre aceste avantaje care merită atenție, pot fi obținute la următoarele numere de telefon 0752.299.200 și 0752.299.201. Vă așteptăm!

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button