Logo Elitur Trans

Informații bilete

Efectuăm zilnic curse internaționale

Din 2003, Elitur Trans este sinonim cu calitatea serviciilor de transport intern și internațional, cu siguranța unui drum dus la bun sfârșit, cu satisfacția lucrului bine făcut. De la un business local ne-am dezvoltat constant, ajungând astăzi să operăm peste 50 de puncte de lucru în România și în Europa – Spania, Franța, Italia, Portugalia.

Efectuăm zilnic curse internaționale regulate către Spania , Portugalia, Italia, Franța în condiții de siguranță, confort și rapiditate , realizate cu ​​​autocare dotate cu aer condiționat, TV satelit, WI-Fi, prize de încărcare, igienizate înainte și după fiecare cursă, astfel încât călătoria să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Alege destinatia ta favorita!

Curse internaționale regulate către Spania , Portugalia, Italia, Franța!

Principalele tale beneficii:

Curse directe până la destinație

Pe majoritatea rutelor operate

55 de agenții proprii

în România, Spania

Cumpăra biletul online

In condiții de siguranță și la preturi avantajoase

Poti lua la cala 50 kg de bagaj GRATIS

Informații utile

  • Biletul
  • Oră plecare
  • Bagaje
  • Obiecte interzise
  • Bagaje valoroase

Călătorul este acceptat la transport numai dacă este în posesia unui bilet de călătorie corespunzător, pentru care a achitat costul acestuia.

Călătorul are obligația să se prezinte la locul plecării cu cel puțin 30 de minute înaintea orei prevăzute în mersul orar. Intarzierea calatorului nu va influenta orarul deja stabilit. In cazul neprezentarii calatorului la imbarcare, locul sau va trece in gestiunea personala a transportatorului.

În prețul biletului este inclus bagaj de mână max. 10kg și bagaj de cala max. 50kg, sub forma genti sau trolere. Bagajele suplimentare sau cele voluminoase se acceptă la transport numai în limita spațiului disponibil și plății unei taxe suplimentare, în funcție de țară de destinație, care se înscrie în biletul de călătorie. Pentru bagajele care se transportă în cala autocarului, conducătorul auto va emite un tichet care atestă preluarea acestuia la transport.

Sunt interzise în transport: animale, obiecte care pot produce vătămarea pasagerilor, materiale inflamabile, explozivi, materii radioactive, otrăvitoare, rău mirositoare, arme de foc sau obiecte ascuțite, stupefiante, droguri și altele care sunt interzise de autoritățile vamale ale fiecărei țări de destinație sau tranzitate. În cazul în care bagajele unuia sau mai multor călători conțin lucruri pentru a căror vămuire este necesară reținerea autocarului mai mult de o oră, bagajele vor fi coborâte din autocar împreună cu deținătorii acestora, restul călătorilor continuându-și traseul conform graficului de călătorie.

Pentru bagajele care conțin lucruri personale sau obiecte a căror valoare depășește 200 euro, călătorul este obligat ca la îmbarcare să le declare, sub forma unei declarații scrise care se predă conducătorului auto.

Descopera destinatiile tale favorite

La cele mai avantajoase preturi!

Madrid

Bilete incepand
de la 100 euro

Cartaya

Bilete incepand
de la 100 euro

Valencia

Bilete incepand
de la 100 euro

Zaragoza

Bilete incepand
de la 100 euro

Lerida

Bilete incepand
de la 100 euro

Almonte

Bilete incepand
de la 100 euro

Întrebări frecvente

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button