Despre noi

siguranță, confort, rapiditate

Din 2003, Elitur Trans este sinonim cu calitatea serviciilor de transport intern și internațional, cu siguranța unui drum dus la bun sfârșit, cu satisfacția lucrului bine făcut. De la un business local ne-am dezvoltat constant, ajungând astăzi să operăm peste 50 de puncte de lucru în România și în Europa – Spania, Franța, Italia, Portugalia.

Mai mult de 100000 clienți aleg Elitur în fiecare an ca furnizor de servicii de transport sau coletărie și ne-au ajutat să devenim mai buni, cu fiecare proiect.

Astăzi avem o echipă de peste 200 de angajați, ce se mărește constant, pentru a putea susține dezvoltarea companiei, calitatea serviciilor și extinderea portofoliului. Lucrăm cu toții pentru a menține Elitur în topul companiilor de transport din Europa și a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii, bazându-ne pe tehnologii performante.

În prezent ne axăm pe patru linii principale de business: Transport intern, Transport extern (internațional), Servicii de închiriere de  microbuze și autocare, precum și Servicii de curierat și poștă interne și internaționale.

Investim constant în dezvoltarea companiei și adoptarea celor mai noi tendințe, iar digitalizarea proceselor este una dintre prioritățile noastre. În consecință, achiziția tichetelor de călătorie online sau accesarea facilă a portalului de coletărie ne ajută să ne menținem agilitatea, satisfăcând nevoile clienților aflați în continuă mișcare.

Gândim deja următorii pași pentru Elitur Trans, astfel că extinderea în Germania și Austria, alături de perfectarea și diversificarea proceselor existente, sunt pe lista priorităților noastre.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului și de abia așteptăm să călătorim împreună! Pentru a fi mereu la curent cu noutățile Elitur Trans vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook.