Logo Elitur Trans

Despre noi

Din 2003, Elitur Trans este sinonim cu calitatea serviciilor de transport intern și internațional, cu siguranța unui drum dus la bun sfârșit, cu satisfacția lucrului bine făcut.

Despre noi

Siguranța, confort, rapiditate

De la un business local ne-am dezvoltat constant, ajungând astăzi să operăm peste 50 de puncte de lucru în România și în Europa – Spania, Franța, Italia, Portugalia.

Mai mult de 100000 clienți aleg Elitur în fiecare an ca furnizor de servicii de transport sau coletărie și ne-au ajutat să devenim mai buni, cu fiecare proiect.

Astăzi avem o echipă de peste 200 de angajați, ce se mărește constant, pentru a putea susține dezvoltarea companiei, calitatea serviciilor și extinderea portofoliului. Lucrăm cu toții pentru a menține Elitur în topul companiilor de transport din Europa și a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii, bazându-ne pe tehnologii performante.

În prezent ne axăm pe patru linii principale de business: 

Ofertă locuri de muncă

Suntem mereu în căutare de noi colegi, care să întregească echipa Elitur și să ne ajute să menținem standardele de calitate a serviciilor. Dacă vrei să lucrezi alături de noi, hai să ne cunoaștem!

Despre noi

Investim constant în dezvoltarea companiei

Si adoptarea celor mai noi tendințe, iar digitalizarea proceselor este una dintre prioritățile noastre. În consecință, achiziția tichetelor de călătorie online sau accesarea facilă a portalului de coletărie ne ajută să ne menținem agilitatea, satisfăcând nevoile clienților aflați în continuă mișcare.

Gândim deja următorii pași pentru Elitur Trans, astfel că extinderea în Germania și Austria, alături de perfectarea și diversificarea proceselor existente, sunt pe lista priorităților noastre.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului și de abia așteptăm să călătorim împreună! 

Elitur Trans
Serviciile noastre

Expediere colete

Serviciul de expediere a coletelor îți stă la dispoziție! În doar câțiva pași simpli coletul sau plicul tău poate fi expediat pe teritoriul României sau în Italia, Franța, Spania, Portugalia!

Transport internațional

Efectuăm zilnic curse internaționale regulate către Spania , Portugalia, Italia, Franța în condiții de siguranță, confort și rapiditate!

Închirieri autocare

Flota Elitur îți stă la dispoziție oricând ai nevoie!
Poți închiria autocare sau microbuze de ultimă generație pentru evenimente private sau deplasări de grup.

Descopera destinatiile tale favorite

La cele mai avantajoase preturi!

Madrid

Bilete incepand
de la 100 euro

Cartaya

Bilete incepand
de la 100 euro

Valencia

Bilete incepand
de la 100 euro

Zaragoza

Bilete incepand
de la 100 euro

Lerida

Bilete incepand
de la 100 euro

Almonte

Bilete incepand
de la 100 euro
Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button