Expediere colete

siguranță, confort, rapiditate

Serviciul de expediere a coletelor îți stă la dispoziție! În doar câțiva pași simpli coletul sau plicul tău poate fi expediat pe teritoriul României sau internațional, în Italia, Franța, Spania sau Portugalia!

Expedițiile de la domiciliul expeditorului la cel al destinatarului se fac în condiții depline de siguranță, rapid și eficient. Te vei bucura nu doar de calitatea serviciilor Elitur, ci și de tarife prietenoase, începând de la 1 euro/kg.

Listă de prețuri pentru serviciul de coletărie

Colete România - Spania

Tip colet Tarif
Plic A4/A5 10 €
Colet < 10kg 15 €/colet
Colet > 10kg 1.5 €/kg

Colete Spania - România

Tip coletTarif
Plic A4/A510 €
Colet < 10kg15 €/colet
Colet > 10kg1.5 €/kg
Colet cu livrare la domiciliu < 10kg20 €/colet
Colet cu livrare la domiciliu > 10kg2 €/kg

*Alte tipuri de colete speciale, se taxează în funcție de tip, dimensiuni și valoare.

Cere informații

Elitur Trans efectuează transport intern și internațional de plicuri și colete, venind în întâmpinarea clienților cu prețuri mici,  timp redus de distribuire, simplu de expediat având o rețea extinsă de agenții.

  Întrebări frecvente coletărie

  ELITUR TRANS S.R.L. acceptă trimiterile poştale prezentate de către expeditor, ambalate corespunzător, cu un înveliş exterior opac care să nu permită vizualizarea conţinutului, şi care au înscrise datele de identificare complete ale destinatarului.

  Trimiterile poştale care conţin bunuri fragile vor trebui ambalate corespunzător de către expeditor, utilizând că umplutură talaş, polistiren antişoc sau alt material care atenuează şocul mecanic, şi să aibă aplicată inscripţia „Fragil”. ELITUR TRANS S.R.L. se obligă să recunoască şi să respecte inscripţiile/etichetele aplicate de expeditor şi să acorde o atenţie specială în manipularea şi depozitarea trimiterilor poştale în cauză.

  ELITUR TRANS S.R.L. nu acceptă trimiteri poştale al căror ambalaj prezintă inscripţii care contravin ordinii publice sau bunelor moravuri, precum şi trimiteri poştale constând în bunuri care contravin ordinii publice sau bunelor moravuri, dacă se depun neambalate sau în ambalaj transparent. De asemenea, nu pot face obiectul trimiterilor poştale bunurile al căror transport este interzis prin dispoziţii legale, fie chiar şi pe o porţiune de parcurs (de exemplu, dar fără a se limita la acestea: substanţe explozive, toxice, inflamabile, psihotrope, droguri, arme sau părţi ale acestora, muniţii etc).

  Dimensiunile maxime acceptate ale trimiterii poştale sunt:

  • 210mm x 297mm (format A4) pentru plicuri;
  • 50 cm x 70 cm x 120 pentru colete
  • Greutatea maximă admisă a unei trimiteri poştale este de 31,5 de kg
  Pentru informatii suplimentare puteti completa formularul de mai sus sau ne puteți contacta telefonic la 0040 743 209 135 sau 0040 752 999 955