Cum să planifici călătoria de grup perfectă cu autocarul Elitur Trans?

ELITUR TRANS ofera companiilor și persoanelor fizice interesate servicii de închiriere microbuze și autocare. De-a lungul timpului, datorită investițiilor repetate realizate în companie, am reușit să dezvoltăm o flotă auto foarte mare și variată.

Dorești să organizezi o excursie împreună cu mulți prieteni sau cu întreaga familie?

Dacă ai nevoie de un microbuz modern, foarte bine dotat și de un șofer experimentat, poți contacta imediat un reprezentant din partea companiei noastre.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru ca excursia ta să fie una foarte reușită?

Cel mai important este să decizi câte persoane vor participa la această excursie. Apoi trebuie să stabilești de comun acord cu toți ceilalți care va fi traseul și destinația finală. Va trebui să găsești ofertele cele mai bune pentru cazare și pentru mesele zilnice.

Deci, este nevoie să aloci mai mult timp pentru a descoperi toate informațiile de care ai nevoie pentru a pleca în călătorie cât mai repede.

Care sunt pașii pentru a organiza modalitatea de transport a grupului?

De îndată ce ai stabilit numărul de persoane, traseul, perioada și destinația finală, poți suna la unul din următoarele numere de telefon 0752.299200 sau 0752 299.201. Dacă dorești, ne poți trimite un mesaj la adresa de e-mail office@elitur-trans.ro. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre soluțiile pe care le avem noi pentru a transporta cât mai bine persoanele din grupul tău.

Nu contează cât de mare este grupul cu care dorești să călătorești. Îți oferim mai multe microbuze moderne dacă grupul este format din mai multe persoane.

Există multe avantaje pe care le oferă călătoriile cu microbuzele companiei noastre: microbuze dotate cu aer condiționat, moderne și foarte bine întreținute și curățate înainte de călătorie, șoferii sunt experimentați (microbuzele noastre pot fi închiriate și fără șofer), rutele de transport sunt bine cunoscute de noi și sigure, mașinile sunt toate asigurate, etc.

Din momentul în care am primit solicitarea ta, nu va dura mult și îți vom trimite oferta noastră pentru solicitările tale. Dacă vei fi de acord cu ea, nu mai rămâne decât să semnăm contractul de furnizare servicii de închiriere pe care ți-l vom trimite imediat pentru studiu.

ELITUR TRANS are peste 20 de ani de experiență în furnizarea unor astfel de servicii, deci poți avea încredere deplină în ceea ce facem noi. Microbuzul de care vei avea nevoie pentru excursia ta poate fi folosit atât în interiorul țării cât și în străinătate, exact atât timp cât ai nevoie. Indiferent de localitatea unde locuiești, noi suntem capabili să începem o colaborare cu tine în cel mai scurt timp posibil.

Avem peste 50 de puncte de lucru operaționale în România și în străinătate în următoarele țări; Italia, Spania, Franța și Portugalia.

Așteptăm cât mai curând solicitarea ta și detaliile călătoriei pentru a începe o colaborare  cât mai avantajoasă și cât mai frumoasă!   

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button