Transport sigur și rapid cu autocarul Elitur Trans: călătorește fără griji

ELITUR TRANS este o companie românească de transport persoane intern și internațional care a luat ființă în anul 2003. Cu peste 50 de puncte de lucru în România și străinătate, aceasta se numără printre cele mai profesioniste firme din acest domeniu. Zilnic din România pleacă curse către orașe foarte importante situate în Italia, Franța, Spania și Portugalia.

Care sunt motivele datorită cărora vei călători fără griji cu autocarele acestei companii profesioniste?

Aer condiționat

Toate autocarele companiei sunt dotate cu aer condiționat. Majoritatea călătoriilor de vacanță sunt realizate vara, când temperaturile sunt foarte ridicate. Cu atât mai mult cu cât destinațiile îndepărtate necesită o mulțime de timp petrecut în autocare. Toate mașinile de transport din flota ELITUR TRANS sunt dotate cu aer condiționat și se călătorește foarte confortabil.

TV satelit și prize de încărcare

Pentru de cele mai multe ori călătorești timp îndelungat, ai nevoie de divertisment în timpul călătoriei și de prize de încărcare pentru telefonul mobil, laptop sau pentru tabletă. Oferta ELITUR TRANS include servicii de înaltă calitate și autocare foarte bine dotate cu toate facilitățile menționate anterior.

Curse zilnice și rute sigure

Nu trebuie să te îngrijoreze faptul că trebuie să ajungi urgent într-un oraș important din Europa sau într-un localitate aflata la distanță mare din România. Compania noastră prin intermediul celor peste 50 de puncte de lucru îți pune la dispoziție curse zilnice către multe localități cheie din Italia, Spania, Franța, România și Portugalia. Acest lucru înseamnă ca oricând vei putea fi excat acolo unde ai tu nevoie.

Rezervările se pot face online într-un mod foarte simplu

Am organizat întreaga noastră activitate în mod special pentru a te bucura de cel mai simplu mod de plată și ai inclusiv posibilitatea de a face rezervări online. Nu este nevoie să cauți o agenție apropiată. Este suficient să accesezi site-ul firmei noastre www.elitur-trans.ro și să completezi datele călătoriei pe care dorești să o faci: dată, destinație, număr și categorie pasageri.

Transportul bagajului este gratuit dacă acesta cântărește mai puțin de 50 de kilograme

Indiferent de scopul călătoriei tale, vei avea nevoie de un bagaj generos, mai ales dacă urmează să stai mai mult în locația unde dorești să călătorești. Dacă bagajul tău cântărește mai puțin de 50 de kilograme, serviciile de transport ale acestuia sunt complet GRATUITE.

Pentru că avem peste 20 de ani de experiență în acest domeniu de activitate economică, îți recomandăm să consulți periodic lista de prețuri și destinațiile unde ajungem. Este foarte posibil ca la noi să găsești cea mai bună ofertă și condițiile cele mai comode de a călători.

Multe persoane ne-au spus că suntem cu adevărat profesioniști în tot ceea ce facem. Dacă te ajută acest lucru, notează că tot noi îți punem la dispoziție și servicii de transport colete, precum și servicii de închiriere autocare și microbuze.

Avem o flotă auto foarte diversificată care ne permite să îți oferim o mulțime de tipuri de microbuze și autocare pentru evenimentul pe care dorești să îl organizezi.

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button