Plecări sigure și confortabile România-Franța cu autocarul

Călătoriile cu autocarele companiei ELITUR TRANS sunt preferate nu doar datorită siguranței sporite. Costurilor sunt foarte bune, de asemenea. Nu sunt multe companii profesionale de transport care reușesc să ofere servicii de transport de o excelentă calitate în Franța, în prezent.

Oferta noastră de servicii de transport cu autocarul România-Franța

ELITUR TRANS este o companie românească modernă care oferă servicii de transport la standarde internaționale încă din anul 2003. Este vorba despre o modalitate deloc costisitoare de a călători în Franța, fără costuri ridicate, zilnic, cu autocare foarte moderne și către destinații multiple precum: Beziers, Frejus, Marseille, Montpellier, Nimes, Toulon, etc.

Rezervările pot fi făcute online direct pe site-ul firmei noastre www.elitur-trans.com sau în una dintre agențiile pe care le avem deschise în România sau în străinătate. Cele peste 50 de agenții pun la dispoziția persoanelor interesate în acest moment, servicii foarte avantajoase de transport persoane și colete în Franța, în primul rând.

Vrei să petreci o vacanță minunată de câteva zile în Franța?

Indiferent de scopul călătoriei tale, dacă intenționezi să ajungi în Franța în condițiile cele mai bune, alege oferta de servicii ELITUR TRANS. Îți punem la dispoziție zilnic, autocarele cele mai bune care sunt foarte bine echipate, personal amabil, șoferi experimentați și prețuri foarte accesibile. De exemplu, un bilet dus pentru o persoană adultă, pe ruta Zimnicea – Almeria costă doar 155 de EURO acum.

Rezervările și plata biletelor se poate face online sau în una dintre agențiile noastre deschise în România sau în străinătate. Cursele sunt zilnice și în felul acesta nu va trebui să aștepți mult timp pentru a ajunge direct la destinația dorită.

O vacanță planificată de unul singur

Dacă dorești să vizitezi Franța, nu mai este nevoie să apelezi la serviciile unei agenții de turism și nici să îți faci programul în funcție de ghid sau grupul de turiști. Exista o mulțime de oferte foarte atrăgătoare ale hotelurilor din Franța de care poți profita. Serviciile de transport le oferim noi cei de la compania de transport ELITUR TRANS, oricând vei avea nevoie.

Costurile vor fi mult mai reduse, flexibilitatea de a vizita obiectivele turistice care te interesează în mod special va fi foarte mare, confortul foarte bun și siguranța călătoriei excelentă. Suntem profesioniști remarcați deja în piață de o mulțime de companii și persoane care au apelat la noi de multe ori de-a lungul timpului.

 Cât durează să cumperi un bilet de călătorie spre Franța?

Pentru a călători în Franța cu autocarele ELITUR TRANS trebuie doar să faci o rezervare direct pe site sau într-o agenție. Plata se poate face online și nu durează mai mult de câteva secunde. Înainte de a face acest lucru, trebuie să consulți lista tuturor orașelor incluse în circuitele noastre de transport și să alegi locația cea mai apropiată de locul unde dorești să ajungi.

Îți garantăm că vei călători într-un mod foarte plăcut și vei rămâne cu multe amintiri plăcute. Poți întrerupe călătoria dacă ai obiective turistice de interes în alte țări. Îți va fi foarte ușor să îți reiei călătoria pentru că noi îți punem la dispoziție curse în fiecare zi.

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button