TOP 5 destinații de vacanță în Europa cu plecare din România

Călătoriile ne învață o mulțime de lucruri: să fim mai buni, să facem față cu succes unor situații complet noi, să ne relaxăm și să ne încărcăm de energie pozitivă, etc.

Unde ar trebui să călătorim de-a lungul vieții?

Pentru că facem parte dintr-o țară europeană, cele mai ușor de vizitat destinații de vacanță sunt cele situate în Europa.

ELITUR TRANS este o companie de transport intern și internațional care oferă posibilitatea persoanelor interesate să călătorească zilnic în cele mai importante orașe din țări importante precum Italia, Spania, Franța sau Portugalia.

Centrul istoric al Veronei

O vacanță în orașul iubirii este o idee excelentă pentru tineri, mai ales, precum și pentru cei care rămân pasionați de frumos, de iubire, tandrețe, etc.

Vizitatorii Veronei susțin faptul că panorama orașului de la San Pietro nu trebuie deloc ratată. Apoi, o plimbare pe Ponte Pietra poate fi un lucru minunat de care vă veți aduce aminte toată viața. Acest Pod de Piatră a fost construit în anul 100 Î.H. Deși a trecut prin prin multe încercări de-a lungul timpului (inclusiv prin bombardamentele celui de-al doilea Război Mondial, autoritățile Veronei l-au restaurat complet încă din 1957.

Basilica Santa Anastasia este cea mai mare biserică din Verona și merită toată atenția.

Și dacă tot ai ajuns în Verona, de ce nu ai vizita și casa Julietei din Verona?

Dacă vei alege să îți petreceți vacanța în Italia la Verona, zilnic există curse organizate de compania ELITUR TRANS. Autocarele sunt foarte bine moderne și bine dotate.

Marsilia al doilea oraș ca mărime din Franța

Coasta de Azur este locul ideal pentru a merge în vacanță, de asemenea. Zona este superbă și merită să fie vizitată cel puțin o dată în viață. Muzeul civilizațiilor europene este un muzeu construit pe apă. Exista aici o terasă cu o vedere superbă spre mare unde te poți relaxa după o zi obositoare de atâta mers pe jos. Sunt multe obiective turistice care nu trebuie ratate. Aici amintesc doar câteva: Vieux Port, Castel D-If, bazilica Notre- Dame de la Garde, abația Saint Victor, etc.

Și pentru această destinație compania ELITUR TRANS vă asigură transportul cu autocarul în cele mai bune condiții.

Sevilia – orașul aleilor pietruite

Plaza de Espana este una dintre cele mai importante și impresionante piețe din Sevilia, foarte vizitată de turiștii care ajung acolo. De asemenea, nu trebuie ratată vizitarea cartierului andaluz din același oraș și nici catedrala din Sevilia, Real Alcazar de asemenea. Merită să vă opriți și să degustați preparatele tradiționale pregătite cu atenție în micile restaurante.

Madrid

Puerta de Alcala este o celebră structură construită la sfârșitul secolului al XVIII lea. Muzeul Arheologic Național este un alt obiectiv important din orașul Madrid. De asemenea, catedrala Almudena, muzeul Thyssen-Bornemisza, piața San Miguel și templul lui Debod.

Există și ale lucruri minunate pe care sigur le vei descoperi de îndată ce vei ajunge acolo. Autocarele către Madrid pleacă zilnic din România. Informațiile necesare le poți obține direct de pe site-ul firmei noastre www.elitur-trans.com.

Cordoba – unul dintre cele mai frumoase orașe din Andaluzia

Este descris drept un oraș fabulos. Alcazar palatul Regilor Creștini vă așteaptă cu porțile deschise aici. Orașul poate fi foarte frumos admirat din Torre Campanario. Trei culturi principale au modelat viața din interiorul orașului acesta: creștină, iudaică și islamică.

Rezervarea biletelor de autocar către această destinație se poate face și online, accesând direct site-ul www.elitur-trans.ro.

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button