Logo Elitur Trans

Anunț Important de la ELITUR TRANS SRL

ELITUR TRANS SRL a luat la cunoștință existența unor cazuri de fraudă în care sunt folosite în mod abuziv numele, logo-ul, imaginea sau serviciile noastre pentru a înșela clienții.

Din păcate, există persoane care au contactat ELITUR TRANS pentru a semnala că au găsit anunțuri false pe diverse pagini de internet, precum OLX sau Facebook, în care se pretindea că furnizorul de servicii de transport persoane sau mărfuri este ELITUR TRANS.

Aceste persoane au fost ademenite cu oferte de servicii false, pretinse a fi furnizate de ELITUR TRANS SRL, și li s-au solicitat, în acest sens, date/documente cu caracter personal, efectuarea unor transferuri de bani sau chiar instalarea unor aplicații malițioase pe dispozitivele personale.

În unele cazuri, persoanele au fost contactate atât telefonic, cât și prin WhatsApp sau e-mail (de la adrese de poștă electronică sau numere de telefon care nu aparțin ELITUR TRANS) de pretinși angajați sau reprezentanți ai ELITUR TRANS SRL. Documentele transmise aveau înscrise, în mod fraudulos, elementele de identitate vizuală ale ELITUR TRANS (monograma, logo-ul/sigla sau alte simboluri distinctive ale firmei).

Precizăm că ELITUR TRANS SRL a sesizat organele judiciare abilitate, inclusiv rețelele și platformele sociale, în legătură cu utilizarea frauduloasă a identității reprezentanților săi, inclusiv a elementelor de identitate vizuală (denumire, logo, siglă).

Vă informăm că pagina web oficială a firmei ELITUR TRANS este www.elitur-trans.ro, unde puteți găsi datele de contact oficiale atât ale firmei, cât și ale punctelor de lucru. Înainte de a plăti pentru un serviciu, asigurați-vă că telefoanele de contact sau adresa de e-mail aparțin societății noastre.

Contact:

Website: www.elitur-trans.ro

Telefon: 0752.299.200, 0752.299.201

S.C. ELITUR TRANS SRL

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button