Logo Elitur Trans

Care sunt avantajele daca alegi transportul international cu autocarele Elitur Trans

Iti doresti sa calatoresti in strainatate, in Spania, Franta, Italia sau Portugalia? Transportul cu autocarul este o metoda excelenta de a calatori confortabil si in siguranta! Beneficiile nu se opresc, insa, aici. Elitur Trans este o firma de transport international pentru persoane cu o vasta experienta in domeniu, unde lucreaza peste 200 de angajati pasionati. Esti nehotarat daca autocarul este cel mai potrivit mijloc de transport? Ramai alaturi de noi pe parcursul acestui articol pentru a afla beneficiile de care te bucuri cand alegi sa calatoresti cu autocarele noastre.

Bucura-te de o calatorie sigura si confortabila alaturi de firma de transport international Elitur Trans!

Confortul este unul dintre cele mai importante aspecte de urmarit atunci cand decidem sa calatorim cu autocarul, mai ales daca traseul este unul lung! Firma de transport Elitur pune pret pe confortul calatorilor si, de aceea, a dotat toate autocarele cu scaune rabatabile, ideale si daca iti doresti sa dormi pe traseu. Orice loc ai alege in autocar, beneficiezi de suficient spatiu pentru picioare si pentru bagajul de mana. Scaunele sunt moi, dar ferme in acelasi timp, pentru a oferi o postura corecta a coloanei si pentru a preveni durerile de spate care apar intr-o calatorie lunga intr-un autocar inghesuit. Un alt factor esential pentru o cursa in strainatate este curatenia din mijlocul de transport. Inainte si dupa fiecare cursa, angajatii Elitur Trans curata si dezinfecteaza autocarele.

,,Siguranta inainte de toate” este una dintre devizele dupa care trebuie sa actioneze o firma de transport persoane. Soferii Elitur Trans detin o vasta experienta in domeniu si cunosc traseele ,,ca-n palma”. Mai mult, acestia sunt in permanenta la curent cu cerintele fiecarui stat pe care il traverseaza, cunosc taxele care se impun si ce acte sunt necesare pentru o calatorie perfect legala. Astfel, stii ca vei calatori cu un profesionist care conduce defensiv si cunoaste restrictiile legale de circulatie.

Care sunt dotarile pe care ti le ofera o firma de transport persoane ca Elitur

Experienta de calatorie cu autocarul este puternic influentata de dotarile din mijlocul de transport. Pe langa curatenia si comoditatea scaunelor, exista numeroase alte aspecte ce pot transforma o simpla calatorie intr-o amintire draga. Temperatura din autocar este deosebit de importanta indiferent de sezon. Toate autocarele Elitur sunt dotate atat cu aer conditionat, cat si cu sistem de incalzire. Ai ramas fara baterie la telefon sau la alte dispozitive pe care le-ai luat cu tine in calatorie? Existenta unei prize la indemana si a unei conexiuni WI-FI sunt foarte importante. Atunci cand alegi sa calatoresti cu Elitur Trans ai parte de prize de 220V la fiecare scaun, de WI-FI gratuit si chiar de TV prin satelit! Un bagaj prea greu poate reprezenta o provocare pentru alte firme, insa nu si pentru Elitur! Fiecarei persoane i se acorda spatiu in cala pentru un bagaj de pana la 50 kg.

Seriozitate si profesionalism in transportul international cu Elitur Trans

Stabilitatea reprezinta un alt factor esential cand vine vorba de o calatorie in strainatate, indiferent daca este in scop de afaceri sau pentru divertisment. Este important ca pasagerul sa stie ca programul prestabilit se respecta intocmai. Firma noastra realizeaza curse zilnice in tari precum Spania, Italia, Franta si Portugalia. Nu doar ca programul este respectat, dar pasagerilor li se cere sa fie prezenti la autocar cu macar jumatate de ora inainte de plecare, pentru ca soferii sa aiba suficient timp sa incarce toate bagajele in cala.

Biletul de calatorie ti-l poti achizitiona online cu mult timp inainte de drum sau ti-l poti procura venind in una dintre agentiile Elitur. A intervenit o problema neprevazuta si nu mai poti pleca in ziua stabilita? Poti cere rambursarea biletului prin intermediul unui formular simplu.

Odata pornita cursa, pasagerilor li se face cunoscut programul pe traseu: cand se efectueaza opririle pentru masa si pentru toaleta. Totusi, in cazul unei urgente, personalul Elitur Trans va incerca sa solutioneze si eventuale situatii neprevazute ce pot sa apara in timpul calatoriei.

Acorda interes avantajelor pe care le ofera o firma transport persoane cu autocarul si alege-o pe cea care pune pret pe siguranta si confortul pasagerilor. Alege Elitur Trans pentru o calatorie alaturi de angajati profesionisti si, totodata, pasionati de transportul de persoane!

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button