Logo Elitur Trans

Expediere colet international rapid si sigur cu Elitur Trans

Iti doresti sa trimiti un colet intern sau in strainatate, in Spania, Italia, Franta sau Portugalia? Compania Elitur Trans iti sta la dispozitie cu transporturi sigure si rapide pentru coletul sau plicul tau! Conditiile in care sunt transportate coletele si rapiditatea cu care ajung la destinatie sunt unele dintre cele mai importante aspecte de care clientul trebuie sa tina cont atunci cand alege o companie de transport international. In acest articol prezentam avantajele pe care le ofera Elitur Trans atunci cand vine vorba de expedierea coletelor.

Alege Elitur Trans pentru expediere colet international in siguranta!

,,Siguranta inainte de toate!” este unul dintre motto-urile dupa care trebuie sa lucreze orice companie de expediere colet international. Indiferent ca pachetul este livrat in tara sau in strainatate, acesta trebuie sa fie in deplina siguranta pe tot parcursul drumului, mai ales daca este vorba de un colet fragil. Elitur Trans cere tuturor clientilor sa pregateasca in mod corespunzator coletul inainte sa il expedieze, tocmai pentru a se asigura ca nu va fi afectat continutul pe traseu.

Este recomandata utilizarea unui material cu proprietati anti-soc in interiorul cutiei, precum talasul sau polistirenul. Daca este vorba de un obiect fragil, clientul ar trebui sa semnalizeze pe exteriorul coletului acest lucru, iar angajatii Elitur se vor asigura ca pachetul este livrat in siguranta la destinatie.

Transport colete dicret si la costuri avantajoase, asigurat de compania Elitur

Compania de transport Elitur pune pret pe discretia tuturor coletelor pe care le transporta. Astfel, toate pachetele trebuie sa fie ambalate intr-un material opac, pentru a nu putea fi observat continutul. Singurele persoane care vor cunoaste continutul pachetului sunteti tu si angajatul Elitur din punctul de lucru de la care expediezi coletul. Continutul trebuie declarat, pentru a ne asigura ca sunt transportate doar obiecte sigure, care sa nu puna in pericol celelalte colete.

Un alt aspect pentru care sa alegi serviciile de coletarie ale companiei Elitur este greutatea maxima permisa pentru fiecare colet in parte. Poti expedia atat in Romania, cat si in strainatate, colete de pana la 31,5 kg, la un cost avantajos de doar 1,6 euro/kg pentru coletele mai grele de 10 kg.

Expediere colete rapid la domiciliu prin compania de transport Elitur!

Compania de transport Elitur Trans ofera servicii de coletarie rapida intrenationala intre  Romania si Spania, Franta, Italia si Portugalia. Indiferent de cat de departe este destinatia, ne asiguram ca toate pachetele ajung in timp util. In plus, pe destinatiile catre/din Romania poti opta pentru serviciul de livrare direct de la domiciliul expeditorului/destinatarului. Astfel, salvezi timp care s-ar fi pierdut inutil pentru a prelua personal coletul dintr-unul din punctele noastre de lucru. Destinatia coletului in Romania este departe de un punct de lucru Elitur? Fii fara grija, cu ajutorul unui serviciu de expediere la domiciliu te asiguri ca pachetul tau ajunge rapid chiar la usa destinatarului!

Iti doresti ca pachetul tau sa ajunga rapid si in siguranta la destinatie? Te asteptam intr-unul din punctele noastre de lucru din Romania si din strainatate! Pune-ti coletul in grija noastra si ai siguranta ca va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in perfecta stare, indiferent de cat de sensibil este!

Distribuie pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Alte noutăți:

Aveti nevoie de ajutor ?
Call Now Button